Ποιοι είμαστε & Τι μπορούμε να κάνουμε

Ο Όμιλος Εταιρειών Dendrakis δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών, ο οποίος φέρει 30 χρόνια εμπειρίας, με εξειδίκευση σε βιομηχανικά έργα. Έχουμε συνεργαστεί με ξένες εταιρείες, για να ολοκληρώσουν τα έργα στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό με πολύ υψηλά πρότυπα εργασίας και προδιαγραφές, όλα εντός των πιστοποιήσεων ISO: 9001/2008, ISO 14001: 2004 & OHSAS 18001 οποία έχουμε στη διάθεσή μας για την ποιότητα της δουλειάς μας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας αγωνίζεται και συμμετέχει με ευθύνη στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας, της ανάπτυξης των ικανοτήτων του, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του συστήματος ISO, ώστε να παράγουν προϊόντα ποιότητας που ικανοποιεί τους στόχους της εταιρείας και τις απαιτήσεις του πελάτη.

Η Αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε έργα κατασκευής και συντήρησης, με τη χρήση των καλύτερων δυνατών διαθέσιμων τεχνολογιών για την εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων με το ελάχιστο κόστος. Η πολιτική της εταιρείας μας βασίζεται σε αξίες που τηρούνται πλήρως με τις νομικές και κοινωνικές υποχρεώσεις μας.

Οι αξίες μας

Ακεραιότητα (ηθική και επαγγελματική συμπεριφορά ως εταιρεία και ατομικά)
Αξία στον πελάτη
Κοινωνική Ευθύνη (Υγεία & Ασφάλειας, πράσινη πολιτική, βιώσιμη ανάπτυξη)
Συνεχής βελτίωση (βούληση για αλλαγή, να συνεργαστεί με τις προκλήσεις, να επικεντρωθεί στα αποτελέσματα)

Η Πολιτική μας

Με σεβασμό στους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας και την κοινωνία μας, προχωράμε πάντα με τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζονται από τις αξίες μας. Πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα της εταιρείας μας θα πρέπει να βασίζεται στην αποτελεσματικότητα μας και την αποδοχή από την κοινωνία μας. Εμείς δεν κάνουμε καμία διαπραγμάτευση, κατά τα πρότυπα ηθικής μας και τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια και το περιβάλλον.

DENDRAKIS.GR

Διαθέτουμε την γνώση για να κατασκευάσουμε ακόμα και τα πιο απαιτητικά έργα…

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Εργασίες σε Ανεμογεννήτριες & Εργασίες σε Ύψος

  • Καθαρισμός & Επισκευές Σιλό

  • Μη καταστροφικοί έλεγχοι σε Ύψος

  • Ενισχύσεις κατασκευών από σκυρόδεμα

  • Εργασίες σε Καμινάδες

  • Βιομηχανικά και Κτιριακά Έργα

  • Έργα Οδοποιίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση:

Γρ. Αυξεντίου 18, Άλιμος 174 55

Τηλέφωνο:

+30 210-9819359, +30 210-9838519

Ακολουθήστε μας: